No Comments

Kvinnlig utlösning – myt eller verklighet?

Utlösning är en specifik frisättning av spermier från könsorganen hos män, åtföljd av orgasm. Detta kräver inte mycket förklaring. Men nu pratar de om kvinnlig utlösning – vilken typ av djur är det här??

Om en kvinna utsöndrar en stor mängd vätska någonstans i könsorganet under orgasm, anses detta nästan alltid vara ofrivillig urinering. Attityden till detta faktum är annorlunda, men som regel tycker både kvinnan själv och hennes partner inte riktigt om det ögonblick då vätskan suger sängen..

Kvinnor genomgår behandling, tar sjukgymnastik, genomgår psykoterapeutisk behandling, ibland genomgår kirurgi – men för vad? Chefen för Institute for Therapy of Psychogenic Sexual Disorders (Wien, Österrike), Dr. Karl F. Stifter, baserad på historiska register över berömda läkare från antiken och medeltiden, liksom hans egen forskning, tror att i många fall en process inträffar hos kvinnor som kan likställas med manlig utlösning. Vätskan som kastas ut ur kvinnans urinrör är inte urin, utan juicen från specifika körtlar som delvis öppnas i urinröret och delvis nära dess yttre öppning.

I sin bok “The Third Aspect of Pleasure” hänvisar Stifter till Kamasutra, Hippokrates, Aristoteles, kinesiska läkare och många myndigheter närmare oss i tiden. Slutligen har han sedan 1980 mer än 20 publikationer i den allvarliga medicinska litteraturen som stöder hans syn..

Enligt Stifter är kvinnlig utlösning en nivå av njutning som är högre än den normala kvinnliga orgasmen. Tyvärr, även om, enligt olika författare, nästan hälften av kvinnorna kan utlösas, anser endast ett fåtal det som ett normalt och till och med önskvärt fenomen, och resten av tiden, av förlägenhet, undertrycker sådana manifestationer..

Kvinnlig utlösning består i det faktum att när en orgasm närmar sig eller under den, frigörs en ström av vätska, inte som urin, ofrivilligt från urinröret. Dessa är inte droppar utan en stråle, även om den totala vätskevolymen kan vara liten (i genomsnitt upp till 50 ml – denna mängd är tillräcklig för att lämna en våt fläck på storleken av två palmer på arket). Vätskan är vitaktig, mer viskös än urin, luktar inte, och enligt berättelserna om kvinnor som har utlösning luktar det “som en katt, men trevligare”, “som nytt vin”, “lite bitter”, ” lukt och smak förändras 4 gånger per månad: först kryddig, sedan surtårta, sedan väldigt söt – cirka 3 dagar före menstruationen. Smaken är utsökt, vätskan liknar honung, men inte så viskös. “.

I motsats till anatomernas uppfattning föreslår Stifter att körtlarna som omger den kvinnliga urinröret ska betraktas som den kvinnliga prostata – med alla dess funktioner, inklusive produktion av prostatafruktsaft.

Forskning utförd av författaren har visat dramatiska skillnader i urin och kvinnlig utlösning. Vissa indikatorer skiljer sig tusentals gånger, så det råder ingen tvekan om att den undersökta vätskan verkligen inte är urin..

En ännu mer intressant version av testet erbjöds läkaren av en kvinna som hade utlösning och deltog i studien. Hon tog ett piller som fläckar urin och efter samlag med utlösning undersökte den våta sängen. Det fanns ingen antydan till en färgförändring någonstans. Sedan, för kontroll, urinerade hon något på arket – och det färgades urin.

I Österrike själv mobbades Stifter av feminister: de vill lära oss kvinnor att ejakulera som män anahatamon.com – men behöver vi det? Men forskaren konstaterar mycket korrekt att å ena sidan kvinnlig utlösning, som orgasm i allmänhet, inte alls är den enda och oföränderliga varianten av kvinnlig njutning. Och å andra sidan, hur många kvinnor kan räddas från psykologiskt trauma om de vet att deras skarpa hydrering inte alls är en patologi utan en manifestation av ett fenomen som är okänt för många.

Erfarenheten av en sexolog tillåter oss att hävda att det beskrivna fenomenet verkligen existerar och inte är så sällsynt. En annan sak är att många kvinnor, som inte förstår vad som händer med dem, undertrycker deras reaktion på alla möjliga sätt – och därigenom uppnår dess fullständiga försvinnande. Det är synd…